Muster on tähtis. Juhuslikult tuleb ka muster. Aga parem on, kui seda saab ise korraldada.

14 April 2008

Voodi

Kui inimesed elavad väikeses korteris, tuleb ruumi mõistlikult kasutada. Meie olime juba eelmises väikeses korteris elades arutanud, et on vaja teha voodi, mille all oleks võimalikult palju kasulikke asju. Aga siiani on see jäänud tegija puudumise taha.
Nüüd aga leidsin ma Isetegija foorumist Madis Aun'a kontaktid ja pildid tehtud mööblist kodulehel olid paljulubavad. Niisiis leppisime kokku kohtumise, arutasime läbi, millist voodit me vajame ja siin ta nüüd siis on.
Voodi kõrgus koos madratsi ja tekiga on 112 cm. See tähendab, et meie, suured, pääseme voodisse, aga koer ja laps jäävad voodi alla niutsuma. See on hea, sest meie vana, tavapäraselt madal tilluke voodi oli tavaliselt hommikuti just nelja hinge täis - kaks suurt, üks väike, üks koer. Õnneks on merisiga puuris kinni ja ei pääse voodisse.
Alumisel pildil on näha auk ja tolmuimeja, see auk on seal sihilikult, sest sinna vastu tuleb (samast materjalist, samalt meistrilt) maast laeni ja seinast seina riiul, kuhu loodetavasti suurem osa meie olemasolevatest raamatutest ära mahub.
Kokku on siis praegu kuus sahtlit, kolm riiulit ja kapp, mis uste tagant ulatab seinani, moodustades nii suurepärase kolikambri (sinna kolis kohe õmblusmasin ja tagavaraks hangitud printeripaberi kastid). Aga laps ja koer armastavad ka seal praos aega veeta. Paras maja pisirahvale.

5 comments:

Anonymous said...

Kuhu te üles ronides varbad toetate? Saan aru, et 195-sentimeetrisele on see jala töstmise vaev, aga kas Sa kah niisama üles pääsed?

Siiri-Liisi said...

Pääsen jah :). Varvaste toetamine on rangelt keelatud. Ma tõstan ühe jala voodile ja upitan end üles.
Aga eks ta ole võimete piiril tehtud. Kui vanaks, haigeks jään, siis jään ka voodi alla niutsuma.

Lillysmuul said...

Oi kui m6nus m88bel !
Ma telliks ka kui eestile lahemal elaks!

Anonymous said...

hea algus

Anonymous said...

oppinud

Juba möödas